Stop Halloween! Opreste influenta demonica de o zi in viata copilului tau!

Indiferent de ceea ce crezi despre Halloween, vreau sa stii ca aceasta este cea mai mare zi satanica. Anton Lavey fondatorul bisericii sataniste a afirmat: „Ma bucur ca parintii isi lasa copii sa il serbeze pe diavol cel putin o data pe an”. Ca si crestin, tu ar trebui sa iei atitudine impotriva acestei sarbatori, in special in Biserica ta.

Halloween nu a fost niciodata o sarbatoare crestina, si nu are ce cauta in viata unui crestin. De fapt, acesta este o uraciune inaintea lui Dumnezeu, si tu ar trebui sa stai ferm, si sa iei o pozitie impotriva ei. Daca ne uitam de-alungul istoriei, gasim ca radaciniile ei merg adanc in paganism, satanism si ocultism; iar expresia ei moderna nu este mai buna.

Istoria Halloween’ului:

Anul Nou Celtic

Ziua de 31 Octombrie este cea mai importanta zi din anul satanic, este cunoscuta ca ziua de nastere a diavolului. Marcheaza Anul Nou Celtic. A fost sfarsitul sezonului de recolta. A devenit sarbatoarea mortii. In acesta zi, zeul celtic a fost chemat de spiritele mortilor rai care au murit in ultimul an. In acelasi timp, alte duhuri necurate apareau pe la sate, ca sa hartuiasca oamenii. In 31 Octombrie, Celtii se asteptau sa fie hartuiti de fantome, duhuri rele si demoni; si nu era o distractie sau un joc pentru ei. Aprindeau focuri de tabara pentru a ghida spiritele bune in orasul lor, iar pe spiritele rele sa le indeparteze.

Druizii

Celtii aveau preoti numiti druizi. In ziua de 31 Octombrie, druizii mergeau din casa in casa, cerand anumite produse alimentare, iar cei care refuzau erau blestemati. Oamenii erau chinuiti prin magie. Druizii carau cu ei napi mari, pe care ii scobeau si sculptau fete de demon pe ei ,ca sa le poarte noroc. Fiecare continea spriritul demonului, care personal a condus sau ghidat preotul: micul lui dumnezeu.

stonehenge-druizi

(Stonehenge, locul cel mai important pentru druizi.  Sursa poza: http://www.descopera.ro/dnews/9073809-arheologii-au-identificat-in-premiera-sursa-pietrelor-de-la-stonehenge)

Divinatie

Cei care practicau ghicitul si divinatia, au constatat ca aceasta a fost noaptea in care au avut cel mai mare succes. Chemau pe Satana sa binecuvinteze eforturile lor. O forma a divinatiei era de a pune mere intr-o cada si sa le prinda cu gura. Primul care prindea marul, fara a pune dintii in el, avea noroc tot anul. Dupa care curatau merele de coaja, aruncau coaja peste umar, si repede se uitau in jur pentru a vedea o viziune sau o aparitie a celui cu care erau sortiti sa se casatoreasca.

Sacrificiile

Sacrificiile s-au practicat cu secole inainte de Hristos. Erau facute dumnezeilor, in special dumnezeului mortii- Samhain (Sah Win). Erau facute tot felul de sacrificii, incepand de la legume la oameni. Acest obicei a continuat din generatie in generatie si in unle parti ale lumii inca se mai practica.

Secolul al VIII-lea

In secolul al VIII-lea, Papa, intr-un efort de a face oamenii sa renunte la Samhain, a inventat ziua Sfintilor (1 Noiembrie). Aceasta a fost o incercare de a face oamenii sa se intoarca de la respectarea Samhain. Ziua Sfintiilor a fost destinata onorarii martirilor persecutiilor romane. Se pare ca nu a functionat. Niciodata nu merge sa crestinezi o sarbatoare pagana. Cele sfinte si cele pagane nu se amesteca.

Evul Mediu

In Evul Mediu, a fost o mare renastere a practicilor satanice, vrajitoria si magia – ca in zilele se azi. In acest timp s-a infiripat credinta despre vrajitoare ca zboara pe coada de matura in ziua neagra de sabat sa se inchine lui Satan pe 31 Octombrie. Ele erau calauzite de spirite in forma de pisici negre. Druizii venerau pisicile, crezand ca sunt reincarcanarea oamenilor rai.

Implicarea Bisericii

Aceasta sarbatoare a mortii a supravietuit tuturor eforturile bisericii de a o eradica, dupa care Biserica se alatura opozitiei de a sarbatorii aceasta sarbatoare. Ziua Sfintilor a devenit All Hallow Day. Hallow inseamna sfant sau sacru. 31 Octombrie este seara inainte de All Hallows Day si a ajuns sa fie numita in lumea occidentala de All Hallows evening (evening inseamna seara) si apoi Hallows Een. Een este o abreviere pentru seara. In final cuvantul a fost redus la modul in care il avem astazi, de Halloween. De aici vine numele de Halloween, si chiar daca se numeste All Hallows Evening, nu are nimic de a face cu credinta crestina, si niciodata nu a avut.

Halloween’ul modern

Hai sa ne uitam in prezent la sarbatorirea zilei de Halloween. Nu este toata tema una despre intunecime, moarte, frica, amenintare, distrugere si rautate? Exista vrajitoare, catalige, lilieci, bufnite, fantome, schelete, moarte si monstri. Iti imbraci copiii ca demoni, vrajitoare, fantome, monstrii si varcoloci, pe urma ii trimiti in strada, in intuneric, pentru a reconstrui practica druizilor de a cere mancare de la oameni sub forma threat or tricks (sau blesteme) in cazul in care nu se conformeaza.

In zilele de azi nu e un nap, dar un dovleac sculptat cu fete de demoni pe el. Se practica prinderea merelor cu gura, divinatie, ghicit, case bantuite, lumanari aprinse si chemari de spirite. Exista sedinte si table de ghicit in numele distractiei, sacrificii de caini, pisici, sobolani, pui, capre, chiar si oameni.

Unii zica ca: „Noi nu o luam in serios”, dar diavolul o ia in serios, Dumnezeu la fel. In special, acest lucru este adevarat cand Biserica pe care, El a castigat-o cu insusi sangele Sau, construieste case de groaza si copiii care I-au fost incredintati sunt deschisi si ingroziti de invazia de spririte de frica, chin si confuzie.

Halloween este sarbatoarea diavolului numarul unu. Este sarbatoarea la care se intampla cele mai multe crime.  Sunt multe lucruri bune care au venit din vest, dar si multe mizerii au venit si le-am imbratisat. Opreste influenta demonica de o zi in viata copilului tau!

1 Response
  • Mari
    noiembrie 12, 2015

    Multumesc ! Nu stiam aceste lucruri. Multumesc.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *