Lasă lumina ta să strălucească

Cand il ai pe Dumnezeu in inima ta, lumina patrunde in tine si din acel moment vei lumina. Isus le spunea ucenicilor sai: „Voi sunteti lumina lumii. O cetate asezata pe un munte nu poate sa ramana ascunsa.”. Oricat de mare si gros ar fi intunericul, acesta nu poate sa reziste luminii. Cand vine o raza de lumina, intunericul pleaca. Lumina si intunericul nu pot locui inmpreuna.

Dumnezeu te-a creat sa fii lumina, te-a creat sa luminezi oriunde calca talpa piciorului tau. Tu decizi daca lasi ca lumina ta sa straluceasca sau o ascunzi sub un cos astfel incat nimeni nu o va putea vedea. Nu-i asa ca multor oameni le place sa stralucesca doar in biserica? Lumina lor nu poate sa treaca de zidurile bisericii si sa lumineze inafara lor? E timpul ca noi sa luminam in intuneric! Scopul luminii nu este ca ea sa fie privita ci ca ea sa lumineze pentru a putea fi vizibile lucrurile din jur. Lasa ca lumina ta sa lumineze peste tot unde mergi astfel incat oamenii sa umble in lumina.

Cum poti lumina? Lasa-l pe Dumnezeu sa se manifeste prin tine! Dumnezeu vrea sa iubeasca pe altii prin tine. El vrea sa ajute oameni prin tine.  Iubeste fara sa astepti ceva in schimb. Incurajeaza pe cei cu care te intalnesti, spune-le o vorba care sa ii ridice. Roaga-te pentru cei care au nevoie de rugaciune.

Fii o lumina!

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *