vocea-lui-dumnezeuCând îl ai pe Dumnezeu ca și tată, trebuie să ai o relație cu El. Îți imaginezi o familie unde tatăl nu vorbește cu copiii săi? Să trăiești o viață întreagă intr-o familie fără să schimbi o vorbă cu tatăl tau? Sunt mulți creștini care nu au auzit încă vocea lui Dumnezeu. Tu poți să asculți ce spune Dumnezeu, poți să îi vorbești, poți să simți ceea ce simte El.

Te invit să parcurgi un curs online în care vei primi emailuri săptămânal cu pașii ce îi poți face pentru a auzi vocea lui Dumnezeu. Mai mult de atât vei putea să vorbești cu El. Trebuie însă să te atenționez că viața ta nu va mai fi la fel, riști să se schimbe radical. Ai curaj să intri în aceasta călătorie cu Dumnezeu? Acest curs te va provoca mai mult decat sa asculti vocea lui Dumnezeu. Te va provoca chiar sa umbli cu Dumnezeu si sa vezi puterea Cuvantului Sau cum schimba situatii.

Introdu mai jos datele de contact pentru a te inscrie la acest curs si incepând cu 30 Mai 2016 vei primi saptamanal mesaje cu fiecare lecție.

No Comments Yet.

What do you think?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *